ALPHA DESIGN IN WILLEBROEK LEVERT MAATWERK IN INTERIEURS, BADKAMERS, KEUKENS, BURELEN, KASTEN, DRESSINGS & MEUBELS

Als u een unieke en originele afwerking op maat van uw bedrijfsinrichting, woninginterieur, keuken of badkamer wilt, vertrouw dan op Alpha Design uit het Antwerpse Willebroek. Met onze moderne machines en apparatuur vervaardigen wij designproducten op maat. We bieden vele jaren ervaring in:

Keukens

Ons team designers ontwerpt een keuken op maat van uw smaak en kookgewoontes. Ons keukenontwerp biedt alle comfort, pure kwaliteit en modern design. Ontdek enkele van onze keukeninterieurs bij Realisaties!

Badkamers

Als het gaat om een badkamerinterieur staan wij al vele jaren klaar met een oplossing op maat van elke klant. Maatwerk ontworpen en geïnstalleerd door onze vakkundige en ervaren medewerkers zorgt voor een tevreden afwerking van elk badkamerproject.

Dressings

Alpha Design biedt veel ervaring in het ontwerp van dressings, walk-in-closets en inbouwkasten. Wij bouwen een kast op basis van uw eigen tekeningen of van een design door een van onze ontwerpers. De indeling, stijl en uitvoering bepaalt u natuurlijk zelf. Zo is maatwerk altijd gegarandeerd, afgewerkt tot in de kleinste details van uw wensen en van de hoogste kwaliteit.

Kasten en boekenrekken

Onze ontwerpers en designers verzorgen op maat gemaakte kasten en rekken voor elke toepassing. Ingebouwde kasten en kastelementen, hifi-meubels en tv-kasten (ook geautomatiseerd), bureaukasten, opbergers, boekenrekken en legplanken, kledingkasten, dressings, schoenenkasten en schoenrekken, keukenkasten, ladekasten en elementen … Waar u ook opbergruimte nodig heeft, wij zorgen voor een kast op maat.

Bureaus en meubels

Voor het ontwerp van moderne bureaus, kantoormeubelen en maatmeubilair bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen design tafels, stoelen, werkbladen, kasten en andere bureaumeubels, zoals u dat graag ziet. We verzorgen interieurprojecten in de kleinhandel, bank- en automobielsector, dus aan ervaring in maatwerk geen gebrek. Bekijk enkele van onze recente opdrachten!

MAATWERK VAN HOGE KWALITEIT VOOR EEN SCHERPE PRIJS? NEEM CONTACT OP MET
ALPHA DESIGN!