ALPHA DESIGN IN WILLEBROEK STAAT AL SINDS 1989 BEKEND OM PUUR MAATWERK IN INTERIEURINRICHTING EN MAATMEUBILAIR.

De geschiedenis van Alpha Design

Het bedrijf Alpha Design (Willebroek, Antwerpen) is in 1989 opgericht. Zaakvoerder Marinus Georges begon er samen met een partner aan maar na een aantal jaren ging ieder zijn eigen weg.

Interieurwerk op maat

Omdat Marinus gek is op de interieurs van boten en jachten, zette hij zich aan het ontwerpen, maken en plaatsen van scheepsinterieur. Al snel diende de eerste opdracht zich aan van de firma Crea Quality Services: het volledig interieur voor een motorboot van 15,5 meter. Hierna volgde een Amerikaans stoomschip uit 1936 van 80 meter. Daarmee won Alpha Design een eerste prijs in Amerika voor de beste ombouw en het beste interieur!

Ontwerp en afwerking van interieurdesign

Alpha Design besloot daarna interieurinrichting op maat van woningen te gaan realiseren. Alle opgedane kennis en kunde gebruiken we nu voor totaalinrichting en interieuroplossingen van hoge kwaliteit. Wij staan in voor maatwerk in:

burelen en kantoorinrichting

Keukens

Badkamers

Meubels

Dressings

Kasten en boekenrekken...

Daag ons uit!

Voor de designers van Alpha Design is elke uitdaging welkom. Iedere speciale opdracht met andere materialen, aparte technische voorzieningen, een afwijkende vorm of iets anders dat er een bijzondere dimensie aan geeft, maakt ons extra enthousiast. Wij leveren u een passende oplossing op maat.

SPECIALE WENSEN OF EEN UNIEK IDEE? KIES DAN VOOR DE ERVARING IN MAATWERK VAN ALPHA DESIGN!